Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Articole degeaba

Despre Mihaela Nistor. Nu stiti cine e Mihaela Nistor? Ma bucur nici eu, aparent are un site/blog cu sfaturi pentru ce sa faca romanu cu salariu minim 670 lei in weekend. Si incepe ea si ne explica despre "Politete si Eleganta" si despre "Manastirile din Bucovina" si nu in ultimul rand despre "Binefacerile Innotului". Bun ok politete si eleganta, o sa fiu politicos si o sa dau dovada de o eleganta culta. Consider cu toata politetea de rigoare ca nu ai nici o treaba cu scrisu' fie el de orice fel. Ca noi toti interesantii de scriem d'astea bloguri, nu avem o treaba cu scrisu' si cum am spus de multe ori si sunt absolut sigur ca si tu ca restu scrii mai mult decat citesti, as putea spune ca e tragic dar la ora actuala e deja un trend ,ca sa folosesc termeni mondeni, sa nu ai habar de citit dar tu sa scrii. Ne mai spune ea pe idiotenia de site despre cele "10 motive pentru a consuma bere". Bravo esti si un medic, ti-ai luat licenta pe Wikipedia, ne dai motive medicale pentru a bea bere, ma bucur, asta chiar e noua.. da sigur... toti cretinii care scriu pe net sunt pseudo-intelectuali, tu de ce nu ai fi? Si incepe ea in articolul despre bere cam asa: "Toti cauta un motiv sa bea bere. Am dreptate?" da sigur cine bea bere cauta un motiv bine intemeiat sa faca asta. Nu, cine vrea sa bea bere cauta un loc unde se vinde bere nu ai nevoie de un alt motiv. Nu iti merge asta sincer fa altceva, scrie carti pentru copii autisti sau nu stiu apuca-te si munceste pe bune, serios lasa dracu scrisu' ca nu e pentru tine. Si pentru cei interesati va voi lasa un link la DeWeekend si daca va place sa muriti innecati in propriul sange, multumesc anticipat.
Am mai dat de unu pe care il cheama ma'sa acasa si are numele Micael Nicolas. Nici asta nu stiu cine e, dar el.. el este intruparea mintii stralucite de blogger. Un adevarat pseudo-intelectual, un chinuit in lumea lui, un neinteles, pe care societatea l-a impins catre nebunie si l-a facut sa isi imbutelieze sentimentele, transformandu-se pe sine intr-o bomba cu ceas, gata sa explodeze si sa arunce sentimente si curcubee peste intreaga umanitate. Nu acum serios, ba baiatule fa-ti rost de o viata, lasa-ne dracu cu cuvinte destepte ca nu o sa am orgasm mental cand iti citesc debitarile, doar imi vomit un pic in gura si asta nu e un lucru bun. Are si motto el, ia fi-ti atenti: "Simt deci inteleg" ba fugi acasa, eu inteleg ce vrei tu sa zici dar nu sunt absolut sigur ca tu intelegi. Cred ca e si moldovean ca tot debiteaza cacaturi despre "Romania nu uita, Basarabia e a ta" ori moldovean ori extremist nationalist, ar fi ceva nou pentru romani, sa avem extremisti in tara. Si sa se inteleaga foarte clar ca e un idiot care imi respira mie aerul de pomana, asta mai are si cont pe Second Life, si v-am oferit si link spre Wikipedia sa vedeti ce e Second Life daca nu stiti, ma rog. Cand am spus sa iti faci rost de o viata ziceam sa te apuci sa iesi din casa, sa vezi ce culoare are cerul, daca am noroc poate te si uiti in soare si ramai orb, astfel scutesti umanitatea de aberatiile pe care le scrii. Pentru cei care vor sa ii arunce cu oua stricate pe geamuri si sa ii umple casa de hartie igienica, imi pare rau nu am adresa lui, dar va las link cu Micael Nicola's Blog. Daca va place ce cititi la asta pe blog, face-ti un meeting al sugacilor care imi respira mie aerul de pomana, dati-mi si locatia si o sa am grija sa va imprasti maruntaiele pe asfalt.

3 comentarii:

  1. Interesant ceea ce scrii,ce-aş mai avea de adăugat..hm,apropo,chiar m-ai făcut să râd în hohote,chiar dacă felul în care mă descrii este destul de dur,de direct,în stilul tău din câte am citit la tine până acum...,în fine ce aş mai putea să adaug,chiar nu ştiu,poate doar continuă să scrii,cine ştie s-ar putea să înceapă să-ţi placă şi ai să-ţi schimbi stilul acesta "de băiat rău de cartier",care chiar crede că înjurătura este mama civilizaţiei !
    În rest sănătate,sărbători fericite şi salutări de la Severin ! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma deranjez sa raspund deobicei. Dar dat fiind faptul ca despre tine am scris in poastarea asta, tin sa iti spun ca macar ai verticalitate si nu ai sarit de cur in sus. Sunt un pic matol sa ma ierti, legat de limbaj dur, il folosesc pentru ca nu incerc sa fiu altceva decat ceea ce sunt in viata de zi cu zi, nu sunt un baiat de cartier nu incerc sa fiu, asa vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu frate,nu-i nicio supărare,de ce m-aş supăra,când de fapt,trebuie să recunosc că m-am amuzat copios,chiar dacă în sinea mea mi-am zgândărat puţin egoul,dar n-am ce face,încă sunt "sclavul" lui şi face din mine tot ceea ce-i place !
    Important este să continui să scrii,fiindcă nu poţi ştii niciodată de unde sare iepurele sau cum zicea atât de frumos Nichita Stănescu despre orice persoană la început de drum în arta scrisului:"Nu putem ştii în care dintre noi zace viitorul Eminescu" sau cam aşa ceva.
    Sănătate şi un an cât mai bun îţi doresc !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...