Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Cum sa ma gasiti pe Google 3

    Sincer nu ma pot abtine. Dat fiind faptul ca sunt racit si ma enerveaza nasul meu pe care il urasc la ora asta, doresc sa va impartasesc o chestie.
    Aparent, asta chiar devine o serie, cred ca o sa aiba mai multe episoade decat Tanar si Nelinistit si ma bucura asta, faptul ca romanu e chiar idiot, imi face o placere absurda. Cum stiti din ambele postari din trecut aici si aici, in micul asta serial ne ocupam de cum scriu oamenii pe Google si ajung aici.

"Femeile fac laba cu picioru"
Bun.. romanul dupa studiile facute prin Europa, se claseaza undeva pe ultimele locuri la cantitatea de sex dar si la calitatea actului in sine, asadar este normal ca sa cautam filme porno mai rau ca britanicii, chiar daca ei au femei urate macar le fut p'alea, la noi tre sa vina turcu' sa ne futa femeile ca noi nu suntem in stare. Poate si femeile au partea lor de vina ca nu ar sari decat in pula unuia care are mercedes ca nu le mai place gustu de pula in logan. Nici nu mai vorbesc de idiotul care a scris cacatul asta pe Google. Prietene ai fetisuri bizare serios, incearca sa iti faci tu laba cu picioru' poate iti iese, daca nu scoate-ti doua coaste si muieste-te singur si daca iti da satisfactie asta, cauta un accelerat si arunca-te in fata lui.

"Impresii din timpul comei"
Asta cred ca e preferata mea. Sa iti explic ce e coma. Coma e ca un somn profund, in care e posibil sa auzi ce se intampla in jurul tau, nu stiu exact n-am fost niciodata in coma si nu imi doresc. Pentru tine o sa am o rubrica speciala la un moment dat si o sa iti dau vreo doua metode sa intri in coma. Daca iti iese poti lasa comentariu si vedem toti cum sunt impresiile din timpul comei, daca sunt placute poate ne facem un mod de a ne petrece timpul liber din asta. Oricum pariez ca intri sigur in categoria de idioti cu creierul mort, la tine coma e o stare de spirit.

"Mihaela Nistor" 
Nu serios da asta cine e? Aa... gata e idioata aia cu site'ul ala basit despre ce ar trebui sa faca romanu' in weekend. Aparent romanul are creierul mort si cauta idioti si idiotenii pe Google in weekend.

sami pabg pula in masa de viata"
La asta am dat direct copy/paste. Nu ma iau de cum a scris, ca omu' clar era suparat pe viata, poate a scris la nervi. Dar serios, prietene, nu viata e nasoala, tu esti idiot. Daca nu iti place viata foloseste unul dintre ghidurile de suicid si sa ti-o fac si mai de cacat, te las sa le cauti, nu iti dau link.

In incheiere vreau sa subliniez ca am nasul plin de muci, am stranutat si la finalul procedeului asta mi-au sarit niste muci din nas si atarnau ambitios afara din nas. Daca mancati cand cititi asta, pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...