Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Ecologistii si de ce nu il inghit pe Bucurenci

    Pentru ca imi pasa de voi, o sa formatez textele astfel incat sa le puteti citi mai usor, sa nu aveti probleme. Cacat nu imi pasa defapt, dar mi-ar placea mie mai mult sa arate mai bine in pagina, ca doar nu am terminat un gimnaziu degeaba.
    In alta ordine de idei, cum spune si titlu ma voi "ocupa" in prima parte de ecologisti, despre ce reprezinta ei si cat de mult nu ii suport.
    Egologistii sunt papitoii aia imbracati in tricouri verzi, care umbla cu un bat ascutit in mana si aduna gunoaie dupa strazi. Ii cunoasteti, pleaca prin localitati ca Dabuleni (am nevoie de o pozitionare geografica pentru asta, dar sunt aproapte sigur ca sunt 3 familii in Dabuleni si le pasa despre ecologie cum imi pasa mie daca moare regina Angliei). Da de ce va duceti printisori la Dabuleni, ca la capitala daca va vad astia cu bete au impresia ca  incepeti o revolutie? Sau va e rusine ca va vad prietenii vostrii, meltenii de Dorobanti ca strangeti gunoaie si nu va mai cheama la party'urile lor mega mondene si mega fitoase.
    Bine, inteleg ideea de curatenie si alte cacaturi d'astea, nu am o problema cu oamenii care chiar vor sa faca ceva, in legatura cu jegul care se gaseste in vecinatatea noastra, dar ar trebui sa inceapa cu egologistii in sine, ca sunt una dintre cele mai nenorocite specii de oameni din lume. Sa inceapa sa le dea suturi in gura alora de la Green Peace pana la mioriticii nostri Tara lu' Andrei.
    Sunteti jeguri de oameni, am motive sa spun asta. Din intamplare urmatiti probabil ce se aude pe la televizor cu Green Peace si ce fac idiotii astia, nu? Se aduna ca o turma de oi bete, si tin tot felul de plancarte cu "salvati natura", "nu masinilor cu combustie interna" si tot felul de alte cacaturi de genu. Bine ma, inteleg, dar voi cu ce dumnezeii mamelor voastre de retardati veniti la protestele astea ma. Daca spre exemplu stati in New York si tre' sa ajungeti in Los Angeles, cu ce pula mea ajungeti, cu bicicleta de la New York pana la Los Angeles? Sau ati inventat voi vre-o noua metoda de transport si nu stiu eu. Plecati in pula mea la munca, faceti ceva, nu mai stati cu gura mare ca "oamenii omoara natura" si cand sunt proteste d'astea de ale voastre, va luati la omor cu politia ca sunteti niste debili mintal. E ok sa lovesti un om in cap si sa il bati pentru ca nu salveaza natura, dar nu e ok sa tai un pom. Pana la urma de unde pula mea veniti cu ideile astea, tot ceea ce faceti voi se numeste ipocrizie, stiti foarte clar ca produceti la fel de mult gunoi ca restu' de oameni, dar sariti cu gura ca vai oamenii omoara natura.
    Sa folosesc un limbaj pur romanesc, va fut in gura de ipocriti pentru simplu fapt ca si voi cand plecati la intalnirile voastre, tot cu o masina cu combustie interna va duceti, sau mai rau si cand va duceti la magazin tot masina folositi, plancartele voastre sunt facute tot din carton si lemn, ca si pentru alea s-au taiat pomi, sau ce pula mea, reciclati ziarul de dimineata si va faceti plancarte?
    Am toate motivele sa cred ca sunteti niste jeguri la fel ca restu dintre noi, m-am saturat pur si simplu sa va aud cu clisee de genu "omoram pamantul". Nu omoram nimic cretinilor, pamantul o sa existe cu mult dupa ce noi o sa ne ducem pe pula ca suntem niste sugaci prosti.
    In alta ordine de idei, voi egologistii aveti impresia ca salvati ceva prin cacaturile voastre de campanii? Nu... nu faceti nimic altceva decat sa fiti mori stricate.
    Nu am decat o scarba totala pentru tot ce reprezentati, sa nu uitam "cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
    Pana acum am vorbit de egologisti la general, nu m-am luat de cineva anume si oricum Green Peace e un nume generic pentru tot ce reprezinta astia, cum nu ma flatez in asa hal incat sa cred ca vre'unu de la Green Peace o sa ajunga sa traduca ce zic eu aici si sa inteleaga am speranta ca mioriticii nostri Tara lu' Andrei sa ajunga sa vada ce parere am eu despre egologisti in general si despre ei in mod special.
    Tara lu' Andrei, baietii astia se vor un Green Peace al Romanicii, doar ca exista deja Green Peace Romania, astfel incat deja sunt surclasati in domeniul asta. Sa revenim totusi la Tara lu' Andrei. Datorita faptului ca sunt racit si un pic matol, o sa las limbajul academic departe de tot.
    Nu stiu prin ce relatie, un pustan de Dorobanti  mai exact Bucurenci, a ajuns sa faca parte din Tara Lu' Andrei, pana la urma cine pula mea e Andrei, sau e un nume generic? Poate ca au vrut labarii astia sa sublinieze faptul ca un nume oarecum mioritic (dar daca stau sa ma gandesc bine il gasesc in mai multe limbi), ar putea face legatura dintre egologie si Romanica. Habar nu am ce au vrut sa zica cu asta.
    Si care e treaba cu culoarea verde, de la iarba sau de la ce? Pai si ambalajele de bere sunt verzi, exemplu clar Heineken, Tuborg sau mai stiu eu ce beri se fac, dar in mare toate sunt verzi, ce reprezinta asta faptul ca berea e ecologica sau ambalajele, din tabla sunt?
    Am vazut eu un film are spunea ca verdele este ales de oamenii inteligenti, p'aia de fac bere ii inteleg, imi dau bere care e buna deci sunt inteligenti, dar tristii astia ecologisti, de ce ar fi ei inteligenti. Pai ia sa ii vad eu daca cerul ar fi verde de la diferitele elemente chimice dejectate in atmosfera, aceleasi elemete chimice pe care puteam sa le invat la scoala dar n-am facut-o, le-ar mai conveni?
    Totusi cred eu ca toata treaba asta cu egologia e un trend stabilit de buzata Jollie a lu' Brad, care salva planeta si infia copii de prin China, care dupa parerea mea ar trebui omorati ca si asa sunt multi, sau macar sa fie castrati Chinezii ca ori se fut prea mult ori sunt facuti din laba, ca nu mai inteleg cum de sunt asa de multi.
    Dupa parerea mea toata treaba asta cu ecologia e o laba, la fel ca medicina alternativa sau ca psihologia. Cum spunea un om destept pe numele lui Radu psihologia e ca la popa, n-are nici un fundament stiintific.
    Ma fut in inimile voastre sa ma purtati la suflet, sunteti niste cretini cu fete de oligofreni si cu bete care au cuie in cap si adunati cacaturi pe care le arunca altii pe jos. Romanul n-are habar de prezervativ, d'apoi de ecologie.
    Dar totusi sa revenim la Bucurenci, asta ce pula mea a facut de il titreaza toata lumea, cacat daca scrii pe google, Dragos Bucurenci wiki ti-l dau si in wikipedia, ori e foarte egocentrist si a scris singur cacatul ala pe Wikipedia, ori a angajat o PR'ista muista sa o faca pentru el. Cica a scris in mai multe reviste, si a fost redactor sef sau asa ceva la Academia Catavencu sectia mediu, de cand pula mea au astia sectia mediu la Catavencu, ca ii citesc si eu de ceva vreme si nu am vazut vreo sectiune de mediu p'acolo, ori ma doare in asa hal in pula ori a aparut poza lui in ziar si creierul meu refuza sa o constientizeze. Si asa tot el ar avea mai multe probleme ca mine.
    Din pacate cunosc oameni care s-au inscris ca voluntari la Tara Lu' Andrei/Mai Mult Verde si i-am intrebat si pe ei ce zic despre laba asta de om. Si e adevarat ca cica chiar are o gramada de aere pe el, da ce pula mea ma, ma'ta te-a facut aeroterma sau ai mancat fasole. E oricum clar faptul ca sufera maxim de el.
    Sper sa ajungi sa citesti ce zic eu aici si sa iti dai seama ca nu ai facut nimic, esti doar un putoi crescut in puf de mami si de tati, ca tu singur ma indoiesc ca ai fi in stare sa faci ceva de unu' singur, iti doresc sa mori in bezna tu si toata organizatia ta de cacat.

3 comentarii:

  1. 1.la dabuleni s-au facut plantari, nu ecologizari...dar poate propui tu o impadurire la metrou la unirii...cred ca ar fi grozav si ai fi surprins sa vezi acelasi numar de voluntari chiar si in bucuresti
    2.se merge pe ideea hai sa facem "economi" nu hai sa nu mai folosim ceva anume, la modu stinge calculatorul daca oricum pleci de acasa, mergi in plm 2 metri pe jos pana la magazinul de la coltul blocului...
    3.ai cam incurcat pe acolo ONG_uri intereseaza-te ceva mai bine inainte de a posta...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nu ma iau de tine din simplu fapt ca te cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca mi-am adus aminte...
    Iti spun ca Bucurenci a avut un ONG cu numele care suna cam asa.. salvati delta dunarii si dupa ce a salvat el in capu lui delta dunarii si-a facut bartai viloaia prin delta. D'asta imi place de el.. ca e un ipocrit infect.. salut

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...