Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Vin

Nu vin nicaieri doar am baut niste vin, ascult muzica si am chef sa debitez porcarii. E duminica, ziua aproape perfecta, singura chestie care o strica e faptul ca maine e luni. E ceata afara si ma simt bacovian dar nu ma deprim, nu va dau satisfactia asta. E ziua perfecta in care pot sa debitez porcarii despre ce vreau eu. Nu imi place ceata, e urata... adica de ce exista, prin ce strafulgerare e mintii creatorului a iesit ideea de ceata, adica e o chestie uda, si fiind baiat imi plac chestiile ude, doar ca udaciunea asta e rece, si nu imi mai place. Astazi am hotarat sa imi fac pagina de Facebook, sa vada lumea ce tare sunt eu de am si pagina pe Facebook nu numai profil ca de, sunt un impresionant. Mi-am facut si d'ala de ciripeste da nu ii gasesc rostu', adica serios cu cine vorbesti pe ala, adica scrii o porcarie si astepti ca altu care te urmareste sa iti raspunda, si daca nu te urmareste nimeni vorbesti singur, hmm site'uri de socializare care imbratiseaza schizofrenia. Cred ca seamana mai mult cu o metoda de publicitate. Nu il inteleg, poate ca nu am eu minte d'asta de space age sa inteleg socializare in secolul XXI. Pana nu demult socializarea insemna sa te duci intr-un bar gen Fire, sa bei pana ce muzica ti se pare ambientala si sa te duci la prima idioata sa te bagi in seama cu ea. Bun socializare, p'asta o inteleg, ca defapt am destui prieteni si daca ma duc intr-un bar ma duc nu sa imi fac prieteni, ma duc sa dau la pizde necunoscute pe care nu vreau sa le cunosc si nu ma intereseaza numele lor. Sau asa se face si pe twitter, te imbeti si te dai la pizde p'acolo si le dai follow, suna cam a hi5. Prefer varianta cu barul.
In bodegi gen Suburbia, care s-a inchis, pana mai acum un an si ceva se asculta muzica d'aia de narcoleala un d'n'b d'ala prost, si da multi dintre voi o sa imi spuneti d'n'n'ul e prost in general, dar nu tocmai ca sunteti prosti si respirati aerul degeaba. Dar intr-adevar ala din Suburbia era cretin, acuma copiii care purtau bretonul pe ochi si dansau ca un cocos fara cap, s-au tuns poarta pantalonii lu' ma'sa si o ard indiferenti prin Kulturhaus, Control sau mai stiu eu ce bodegi d'astea "alternative" de sunt cate una la 2 mentri, adica serios parca a fi alternativ insemna sa fi diferit sau nu am inteles eu terminologia. Cu ce e Controlul diferit de Kulturhaus? Ce le face alternative? Bun e un pas inainte fata de pletosii nespalati de prin 2005 care o ardeau prin fata pe la Club A pe terasa aia si erau misto, sau prin Revenge. Macar astia de acum se spala. Singurul regret pe care il am e faptul ca miscarea aia dobitoaca de prin 2007-2008 emo aia nu a prins mai mult timp, ca mai scapam de o gramada de copii frustrati. Astept sa vad ce urmeaza in anii urmatori ce alta miscare d'asta "alternativa" mai apare.

6 comentarii:

  1. Fara suparare dar ceea ce faci ,totul este in contrast cu ceea ce spui, de fapt, esti ipocrit in modul nesimtit,cum spui si tu, nu ne intereseaza parerile tale idioate, crede-ma ca din greseala am dat. Un ego prea mare, lipsa talentului, critica peste critica, adica tipic a ceea ce numesti pseudo intelectual. Esti doar un alt blogger.noroc cu wikipedia ca va mai cultiva ca altfel nu erati cu nimic diferiti de niste cartofi, fucking posers(o spun la modul general).
    te salut cu drag si te compatimesc.
    Tudor Chirila lol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru interesul acordat. Daca nu te intereseaza nu te obliga nimeni sa citesti. Incearca sa scrii in romana cand ai ceva de zis.
    Si nu o sa ma iau de tine ca e prea usor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar atit? Cred ca tu trebuie sa urmezi cursuri de lectura, cred ca nu prea te descurci cu punctuatia si cu intonatia valorificata din punctuatie! Da, e prea usor, ia-ti jucariile si cinta la alta masa. . .auzi facebook...sa fim seriosi...uite voi abuzati de bunatatea netului, ar trebui ca atunci cind va logati sau intrati pe explorer sa se dea un mic quizz, adica daca ai iq-ul mai mic decit numarul de la pantofi, si conceptii cu o valoare identica, sa ti-se dea ignore permanent.

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca s-ar putea sa iti explodeze pc-ul in fata, ma refer cind pici testul,evident... dar nu toate dorintele se pot indeplini, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mi se intareste ideea ca marea majoritate de cititori sunt idioti. Si ti-a trebuit ceva vreme sa o gandesti p'aia cu explorerul. Daca nu iti convine nu citi nu ma face sa repet. Si nu ma impresionezi cu texte d'astea cautate pe google, legat de inteligenta si de originalitate. O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si observ ca te-ai simtit ofensat de faptul ca m-am legat de Chirila. De ce si tu esti una dintre pizdele alea care se umecteaza cand ii asculta muzica sau esti unu dintre tristi care o dau pe laba pe Vama Veche.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...