Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Clasamentul celor mai cretine apariti la televizor

Pentru ca am o stare in care nu prea va suport si nu prea suport pe nimeni am hotarat sa mai denigrez asa usor anumiti oameni pe care eu personal nu ii cunosc nu imi doresc, dar sesizez ca si-au ales prost si fara pic de rost sa apara la televizor. Adica nu ei sunt prosti ca apar ca si tata Leana din cucuietii din deal poata fi urmatoarea bomba sexy sau Gigel de la colt, boschetarul care iti cere tigari mereu cand iesi din scara poate fi urmatorul designer de feashin, ca daca Botezatu' a reusit, Gigel de ce sa nu reuseasca si el? Prosti sunt aia de ii baga in seama, ca mine la ora asta.
Printre cele mai nepotrivite si fara rost aparitii la televizor cred ca este preferatul meu Tudor Chirila. Asta nu a facut nimic, a termiant prin 90 si ceva UNATC'u adica facultatea hipsterilor cu bani, ce nu ar trebui bagati niciodata in seama, s-a apucat el sa cante ca nu stiu ce prieten de al lui beat la un party d'asta de hipsteri care avea cel putin 10 beri la bord i-a spus ca are voce frumoasa, ulterior sa aflam ca respectivul prieten era homalau si aia era un fel de replica de agatat. Si s-a apucat respectivul sa cante in calitate de solist al trupei Vama Veche. Adica nu am nimic cu homalaii pot sa arda, dar din cauza imbecilului ala care voia sa i-o propteasca lu' Chirila, a ajuns asta sa cante, daca nu homolaii sunt pricipala cauza a problemelor din lume, ar trebui trasi la raspundere macar pentru faptul ca Tudor Chirila a ajuns sa cante, si batuti peste ochi cu fularasele de hipster ale lui Chirila.
O alta aparitie nefasta pe ecranele televizoarelor este Alina Plugaru. Ba frate adica asa tipa e mai mult de backstage daca intelegeti ce vreau sa zic, adica ok se fute si face filme porno, nu e prima, nu e ultima si decat sa faca trotuarul pe la Orhidea, tipa isi castiga painea cu gura, curu sau alte organe d'astea erogenoase de la femei. Nu ma deranjeaza asta, nu o judec ca e curva, problema ei, dar din momentul in care este chemata la televizor, la ora d'alea gen la care se uita boracii si vorbeste despre tehnici in a suge pula deja asta o dam in prostie.
Bianca Dragusanu, uliuu... asta da prostie, femeia are un singur neuron viabil pentru un transplant catre un soarece aflat in coma, are IQ'ul la fel de mare ca al unei scanduri, si are la fel de mult silicon in ea incat scartaia cand ii dadea Botezatu la mija. Auzi fa, da... tu ce cauti la televizor? Adica ce ai facut, nu serios... ai supt pula lu' Bote? si ce probabil si Solcanu a facut-o da il vezi pe el ca se lauda? Aparent a uitat cum a aparul la televizor prima data, cand plangea dupa pula unui meltean la emisiunea de laba trista, si felatie de oaie a lu' Mircea Radu.
Legat de asta Mircea Radu a facut o emisiune, acum ceva ani despre tampiti si proaste ca se iubileau in direct, bun ma bucur pentru ei, si-a dat seama pana si Felix ca emisiunea asta e un cacat imbracat intr-o catifea roz si i-a zis lu' Mircea Radu, mars la pizda maicatii de gelat. Tu pana la urma cine esti si ce ai facut? A o emisiune, bun si in afara de asta ce ai mai facut, aa.. ai prezentat stiri la TVR, mhm.. da bun... Mori, sincer... serios mori da-ti foc la par... apucate de tigari si apridenti paru, sau nu stiu... mori.
Legat de d'astia de fac emisiuni proaste intre strile de la 5 si alea de la 7... Catalin Maruta. A facut o emisiune despre tonomat de muie pe tocuri sau asa ceva pe la TVR 2. Dupa asta nu prea stiu ce a facut, dar s-a trezit la ProTV si face o emisiune, stiti voi, Happy Hour.. da ce gatu' matii dai iarba la popor sa fie Happy o ora, sau cum? In fine nu prea are ce cauta la televizor, dar ProTV'ul il tine... sa nu uitam pe Teo Trandafir a tinut-o vreo 10 ani... cacat greu v-ati prins ca nu avea haz... pe Maruta il puteti gasi aici. Pula mea daca Chirila are blog el de ce sa nu aibe.
Clasamentul ar trebui sa o includa si pe Esca si pe Teo Trandafir si pe multi altii, a da si Mircea Badea, insa ma opresc aici... ma fut in gura lor ma duc sa imi aprind o tigare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...