Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Urasc Diminetile

Luni... iarasi... in pat ora 7:00, suna ceasu'. Ma uit la el... ma uit in jur si nu visez. E dimineata, e luni dimineata. Ma gandesc sa mai inchid ochii inca 5 minute. Ma trezesc din pat la 7 jumate. Ma spal pe fata, pe dinti si plec. Fumez o tigare... e ceata si frig... ora 8 fara un sfert ma gandeam ce bine era acum juma de ora in pat.
Uras diminetile, diminetile de luni sunt cele mai nasoale... pentru ca incepe saptamana si sti ca urmeaza de acum inca 4 zile in care trebuie sa te trezesti la acelasi ore fantastice. Un tip cu care lucram mi-a spus la un moment dat ca lunea nu e chiar asa nasoala, ca nu sti ce se intampla in saptamana care urmeaza si poate te surprinde ceva, pe cand vinerea e ziua pe care nu o suporta el din motivul ca esti plictsit de intreaga saptamana, sincer prefer sa fie vineri sa fiu plictisit dar sa stiu ca maine nu ma trezesc la 7.
Hai fie... e luni e 7... iesi din pat si afara sunt 23 de grade... e mai dulce situatia asta... dar nu e tocmai asa roz cand afara sunt 4 grade si iti ingheata sufletul in tine si iti pica unghiile de frig. De ce oare ne-am plasat asa prost cu orarul asta... ca de undeva vine... toata treaba asta cu trezitul de dimineata. Citeam undeva ca omul e cel mai eficient dimineata.... da sunt cel mai eficient cand ma lovesc de mobila prin casa pana ajung la baie care realizez ca nu e baia ci bucataria... si ma intreb de ce dracu m-am trezit, sa fac ce?... si am asa o tragere de inima sa ma duc in pat.. doar ca de trebuie sa plec... unde? dracu sa ma ia... la facultate, la munca fiecare unde il trage.. dar e irelevant nu e normal sa te trezesti la ora aia. As vrea sa il cunosc pe "stralucitul", mirobolantul psiholog care a facut studiu asta... ca sigur nu m-a avut pe mine ca subiect de studiu sau pe vre'unu din cunoscutii mei... ca ii cunosc pe toti, ii vad in fiecare dimineata cum arata si cum isi doresc sa isi insceneze un lesin doar, doar sa mai poata inchide ochii in 5 minute. Noroc ca exista cafea.. nu ajuta foarte mult... adica n-ai cum sa compari un pat cald in intuneric cu o ceasca de cafea la birou... unde e lumina galagie si nu te auzi nici pe tine cand gandesti, ma rog daca ai putea sa gandesti la ora aia dimineata.
Ma rog.... buna dimineata... la oricine ca la mine nu e...

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...