Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Aveti nevoie de o viata

Ma simt obligat sa subliniez un lucru, sau mai multe, nu stiu pula mea e tarziu nici nu stiu de ce va scriu dar inca sper ca o sa vi se miste ceva in cap si o sa ajungeti sa intelegeti urmatoarele lucruri.
Nu mai folositi in pula mea in comentarii replicile pe care le zic eu in postari, fiti originali, injurati-ma intr-un mod pe care nu l-am mai auzit pana acum. Daca tineti sa dati comentarii nu incercati sa intrati in polemici cu mine ca nu ma impresionati, cum am spus sunteti doar niste tristi care doriti cu ardoare sa va bage cineva in seama, si daca nu vati obisnuit nu va bag decat in mamele voastre inapte care nu au reusit sa foloseasca prezervativ cand au hotarat sa se futa cu vecinu' langa gard. Daca sunteti femei furioase din motivele voastre imbecile, ca vi s-a rupt o unghie, "iubi" s-a dus la alta otreapa ca s-a saturat de gura voastra mare si proasta, ca a murit vreun personaj dintr-o telenovela, ca s-a terminat Lost, Prison Break, Gray's Anatomy sau mai stiu eu la ce cacat de serial de mana a 3-a va uitati, nu ma intereseaza daca tampeniile astea va frustreaza si va dau o stare de discomfort sunteti tampite si aveti probleme comportamentale serioase, faceti rost de o pula zdravana si sariti in ea pana va da sangele pe nas. Daca sunteti labari si ati epuizat toate fileme dupa site'uri precum RedTube, PornHub sau alte balarii d'astea nu uitati se uploadeaza in fiecare zi altele noi, daca nu cautati pe Filelist, dati-mi comentariu cu mailul vostru exemplu: eternul_virgin_scumpiku@yahoo.com sau labaru_nr1@yahoo.com si va dau eu o invitatie pe Filelist sa va luati d'acolo pornache pana va saturati de laba cum m-am saturat eu de pizda. Nu am nimic impotriva ca nu va place ce scriu, nu imi pasa, am spus si ma repet, sper ca pentru ultima oara, nu cititi plecati in pula mea si uitati-va la Lost si dati o laba fiecare dupa caz. Dar daca tot vreti sa lasati un comentariu sa fie scurt gen: du-te in mortii matii, vreau sa mori d'astea simple nu va mai maltratati tastatura, si nu incercati sa fiti culti, ca dati in penibil, sunteti esecuri de oameni, fara personalitate care incercati sa demonstrati ca sunteti mai inteligenti ca mine, dar cu toate astea uitati de termenul de satira, daca nu il stiti respirati cu capul intr-o punga. Va doresc sa muriti, sunteti idioti, m-am convins.

3 comentarii:

  1. buuu huuu.....mamiiiiii......nu ma lasa in pace....auzi, prietena ta stie cu ce porc misogin si in acelasi timp las are de-a face? cred ca daca v-ar ataca unul pe strada, ai fi ceva de genu, ia-o pe ea, pe mine lasa-ma in pace :)))))) offff

    RăspundețiȘtergere
  2. Punga nu mai fi femeie... pardon... deja ai fost. Bun... ti-am zis sa incetezi cu tatonarile astea ca nu rezolvi nimic si arati cat de dobitoc si batut in cap esti. Prietene esti penibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca am fi atacati pe strada, ba fugi d'aici, da unde crezi ca traiesc prietene, in savana africana, ba tu chiar te iei in serios. Esti egal cu toti putoii prosti care chiar se iau in serios pe net... boule... Te rog eu frumos... inneaca-te cu saliva in timp ce dormi.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...