Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Nemultumirile Femeilor

    N-am mai scris de ceva vreme, in principal pentru ca m-a durut in pula si ca n-am avut chef.  A trecut 1 si 8 martie... si am tot auzit de nemultumirile femeilor, ca asteia nu ii convine ca beau, ca asteia nu ii convine ca fumez si in cazut meu nu ii convine va am pula prea mare, nemultumiri peste nemultumiri.
    Dar sa va explic ca din cauza unor oligofreni labari care s-au apucat sa scrie povesti si a alora de la disney  care totusi, chiar daca au prezentat niste cacaturi de povesti, au un aer porno, adica uitati-va in pula mea la "Frumoasa si Bestia", pe bune nu e nimic pornache acolo? Mi asa mi se pare sau am o minte usor deviata.
    Dar revenind la subiect despre nemultumirile femeilor, in povestile scrie de toti labarii aia, era una decent de futabila, care prin anumite trucuri magice, obtine un factor de 10x futabilitate. Mereu intervine ceva in poveste, asta adoarme la nesfarsit, se inneaca cu un mar, isi pierde un pantof, e rapita de un balaur... clisee d'astea si apare un prin deobicei blond dupa conceptia disney, care vine sa o salveze p'aia de cacatul divers in care a intrat, tin sa specific ca era blond inalt cu un cal alb...
    Si fetita cand are 4 ani adica cand gandeste la fel de mult ca o bucata de perete, este supusa influentelor acetor idei, buuuun, nu e nimic ati zice, e ba chiar e pentru ca asa se formeaza idei in capul micutei bucati de perete. Apare ideea ca pe ea o sa o salveze un print, dar de ce sa o salveze e simplu o sa ajunga femeie, nu gandesc mai mult decat un perete intreg niciodata.
    Ajunge la 15 ani si zburda spre prima pula, un acneic blond mai inalt ca restul din grupul ei, prima experienta sexuala, nemultumita de, ca asta n-are cal alb... peste vreo cativa ani si cateva puli luate la random ajunge la facultate 19 ani merge spre o alta pula un pinguit ciudat blond, mai  inalt ca restul din grupul ei cu o sexualitate indoielnica (aparet asta tot printesa era). 
   Nemultumita de asta, care era mai printesa ca ea, cauta unu brunet ca la disney 1 din 6 printi sunt bruneti, il gaseste, un tuciuriu cu sapte cefe cu un mercedes tz clas alb, hopa... e brunet hmmm sanse 1 din 6, buun, nu e inalt, poate e ca aia cu brosca il pup si se transforma, si cel mai important cal alb/masina bengoasa de o gramada de zeci de mii de euro, cu o hergelie intraga de cai, la ce iti mai trebuie unu singur. Perfect il cupleaza p'asta.. asta da la ea o perioada ii da jet ajunge asta sa se cupleze cu un electrician, care nu e nici blond, nu e nici brunet, e cam nedefinit, ochii au culoare vantului turbat, si e la fel de inalt ca media fara vreo troaca de dacie. Se ia cu asta, electricianu zice ca i-a pus dumnezeu mana in cap, dar la 3 saptamani dupa casatorie apar nemultumirile...  Multumim disney, o televiziune pentru familii... destramate.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...