Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Will give you Lady Gaga, give us back Kurt Cobain

Facem o mica paralela intre unu dintre cei mai titrati "artisti" ai vremurilor noastre si anume Lady Gaga si unu dintre cantaretii din trecut Kurt Cobain.
Nu am fost niciodata genul de om sa port tricouri cu trupe sau cantereti, asta e un alt mod de a fi cocalar... dar totusi acum as purta cu o oarecare mandrie tricou cu Cobain. Dar sa vedem cine a fost Kurt Cobain.
Kurt Donal Cobain a fost un cantaret de origine americana nascut in 1967 pe data de 20 februarie, a fost cunoscut ca solistul trupei de grunge Nirvana.
Vorbind aici de cariera lui ca si cantaret nu vb de viata lui personala. The Beatles au fost o influenta importanta pentru cariera sa muzicala, pe langa The Beatles, Cobain a fost si fan al anumitor trupe de rock clasic cum ar fi Led Zepelin, AC/DC, Black Sabbath, Aerosmith, Kiss dar si altii.
Alaturi de trupa Nirvana a scos trei albume de studio si anume:
  • Bleach (publicat pe 15 iunie 1989)
  • Nevermind (publicat pe 24 septembrie 1991)
  • In Utero (publicat pe 21 septembrie 1993
Trupul lui Cobain a fost gasit pe data de 8 aprilie 1994, in casa sa din Lake Washington, acesta se sinucisese.

Bun ca am vorbit despre Cobain e cazul sa revenim in vremurile noastre sa vorbesc si de mai sus mentionata Laddy Gaga. Sincer sunt ca habar nu am de tipa asta asa ca am sa folosesc Wikipedia 100%.

Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a nascut pe data de 28 martie 1986, fiind cunoscuta sub numele de scena Lady Gaga. Numele ii vine de la melodia lui Queen "Radio Ga ga".
A invatat sa cante la 13 ani la pian.
Influentele muzicale au venit din Glam Rock cum ar fi David Bowie si Queen, da si din muzica pop a Madonnei, Britney Spears si Michale Jackson.
Discografie: The Fame (publicat pe data de 18 august 2008)

Sursa http://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Cobain
http://en.wikipedia.org/wiki/Nirvana
http://en.wikipedia.org/wiki/Lady_Gaga

Bun ca am incheiat cu date fixe... cine pula mea e Lady Gaga... eu am auzit de stropitoarea asta de om acum vreo 2 ani... cand canta ea o melodie care era ceva cu fata de poker... bun nu ma refer la faptul ca melodia avea patru versuri cel mult si nici la faptul ca linia melodica era zdranganit in oale de tuci, dar prezenta fiintei asteia m-a marcat pe viata... inca o trauma pe care o car pe umerii mei. Respetivul mamifer si anume Lady Gaga, sperand la faptul ca e mamifer, imi da fiori reci pe sira spinarii, nu am auzit-o live nu imi doresc, dar nici facuta pe calculator vocea ei nu e prea stralucita (e doar o presupunere ca e facuta pe calculator, poate nu.. da sigur). Prezenta ei pe scena muzicala nu e justificata, melodiile ei sunt un cacat total fara nici un sens, idea ei de haine inseamna parti care nu iti mai folosesc la o masina, cu adaugiri de foi de aluminiu, si ochelari cu monitoare (asta e dintr-un videoclip de al ei).
Despre Cobain nu zic nimic nu sunt critic de muzica.. si oricum orice as spune e de prisos... dar imi permit sa o critic pe Lady Gaga, pentru ca ce face ea nu e muzica si asta ma face un simplu bagator de seama plictsit de muia ei cretina prezenta pe ecranele televizoarelor, legat de asta.. proaste inventii.
Insa revin la titlu daca exista un Dumnezeu acolo sus imi doresc sa o ia pe Lady Gaga si sa ni-l dea pe Cobain sa il mai auzim macar o data. Dar daca nu se poate.. macar sa o ia.. sa o duca... sa o trimita in spatiu, sunt sigur de faptul ca la cum se imbraca ar supravietui.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...