Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

La Revolutie ne-am luptat pentru Libertate


N-are nici o legatura cu libertatea de la Revolutie, nici macar cu revolutia in sine, are legatura cu mirobolantul si esuatul "The Sun" al Romaniei, Libertatea.
Astia din imagine sunt dupa cum ne spune si titlul Serban Ionescu (ala de se uita contrariat ca tarfa la bancnota de 100 de euro) si sotia respectivului, Magda Catone (aia de se uita multumita precum tarfa ca a primit bancnota de 100 de euro). Poveste in sine nu este de nici un interes, din ce am vazut eu.. Magda asta cica se juca de'a mama si de'a tata cu unu Ion (nu va aduce asta cu gandu nici macar un pic la Rebreanu?) Manea Ion pe numele lui (asta nu stiu cine e). Bun si astia se cearta, Serban Ionescu o face pe Magda curva, asta se apara ca cica nu e asa.. si dupa cum stim toti "tabloidul" Libertatea v-a scrie despre stirea asta si dupa ce respectiva Magda v-a naste un pulet si vor face ei niste "cercetari" amanuntite pe goagle si or sa observe ca defapt pulete iesit din Magda asta seamana cu respectivul Manea. Irelevant. Ceea ce este important e faptul ca Libertatea o poti cumpara de la orice chiosc de ziare inca de dimineata sa zicem 7 si pe la ora asta se duc boracii la scoala, si daca nu sunt total redusi au invatat sa citeasca si vor citi respectivul cuvant PULARAU care este subliniat mare in titlu. Nu ca m-ar interesa ce vor citi viitoarele generati de romani dar ideea e asta, in media se poate folosi cuvantul pularau, dar cuvantul pula nu... familia semnatica a cuvantului pula este acceptata in beletristica romaneasca. Spunea unu de la Catavencu si citez:"Un cuvînt obscen mic pentru Libertatea, un cuvînt obscen mare pentru jurnalism" puteti citi articolul chiar aici.
Ma rog, asta de a scris chestia aia probabil ca e jurnalist si din punctul lui de vedere cam asta inseamna pentru cei ca el micuta gafa a ziarului, nici din punctul asta de vedere nu ma intereseaza, ci ceea ce ma face sa rad e faptul ca pe astia de la Libertatea ii intereseaza cine cu cine se fute si in ce fel pe langa cine si cand. Si faptul ca au simtul penibilului undeva sub nivelul marii cu mult si nici macar nu realizeaza ce scriu, oare redactorul ala al lor e prost si orb si chiar nu vede ce se scrie in hartia aia igienica ce se vrea ziar? Oricum frumos, vrem sa multumim studentilor (idioti de altfel) care au murit la revolutia din 89 pentru "libertatea" romanilor.
Tin sa multumesc ziarului Libertatea pentru aceasta idiotenie crunta... aaa si sper ca redactorul lor sa se innece cu "ruda" cea mai batrana din familia semantica a cuvantului pularau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...