Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

UNATC scoala de ratati plini de impresii

    De la ce vin literele ACNTU (in ordine alfabetica)? Ce este UNATC?  De ce nu ii suport eu pe aia de la UNATC?
    M-am hotarat sa produc un document atestat stiintic, care atesta, atestarea lui in fata oricarui dobitoc care are nevoie de atestare a faptului ca daca termini UNATC'u nu atesta cu nimic faptul ca esti artist.
    Dar mai intai ce reprezinta UNATC. Toata lumea aude pe strada la un moment dat, literele UNATC, deobicei rostite de un ghertoi cu esarfa roz de poponar la gat si cu palarie de pedofil american, sau din gura unei proaste pseudointelectuale care are impresia ca Big Bang'u i-a iesit din pizda si toata lumea se invarte in jurul mijei ei inburuienate si cu miros acut de ton.
    Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica locul unde orice popandau cu 12 clase terminate si debit verbal egal tot cu 12 propozitii pe ora se poate inscrie sa devina actor sau trenderist cu esarfa care canta cacat de pop rock prost insipid si fara mesaj... da exact Tudor Chirila a terminat UNATC'u, deci nu au standarde foarte ridicate aceasta "singura universitate cu cele două specializări: teatru şi film, cu personalitate juridică, care îşi desfăşoară activitatea în baza Legii Învăţământului din România" Da chiar este copy/paste dupa site, astia in pula mea nici nu stiu sa scrie ca lumea o fraza normala cu sens si logica.
    Acest cacat asezat pe o fundatie de labari notorii cu aere de interesanti si cu impresii de actori de Hollywood, reprezinta ce urasc eu in lume la ora actuala si cum un cacat il completeaza pe celalalt o scursura a acestei prestigioase institutii de ghertoi poponari si pizde alternative este Tudor Chirila, stiu ca am mai spus asta dar o fac sa intaresc o idee.
    Banuiesc ca am dat o definitie clara a acestei facultati, sa trecem la urmatoarea intrebare. De ce nu ii suport pe aia de la UNATC?
    Ca sa intelegi mai intai cine face parte din marea masa de maimute nespalate din cadrul UNATC, trebuie sa intelegi pe ce fundal socio-cultura au trait micutele moluste nevertebrate care se perinda neinteresanti prin cladirea acestei institutii de invataman.
    Tuturor ghertoilor ai caror parintii provin din clasa de mijloc si nu au habar despre ce inseamna cinematografia in mare nu au ce cauta datorita faptului ca taxa este foarte mare, noroc ca pretentiile sunt mici ca nu au iesit cine stie ce minti stralucite in perioada 2000 - prezent din acest cacat de scoala. Pentru pizde egocentriste nu se pune, o muie sanatoasa pe magheru in fiecare seara le asigura o transa din taxa.
    In mare comunitatea de unatcisti e compusa din ghertoi care au fost la Monnet, popandai plini de bani care erau batuti si agatati prin gardurile liceului, cu fete acneice si fara vre'un viitor stralucit in fata, fiind convinsi ca daca au vazut filmul The Notebook si au in cap idei care seamana cu asta pot deveni regizori. Deobicei parintii sunt oameni de afaceri, membri in vre'un consiliu director pe la vre una din corporatiile romanesti, care nu doresc ca jumatatea lor de avort de copil sa ajunga un corporatist cu creierul sters ii inscriu in facultatea asta, nutrindu-le in acelasi timp latura artistica, cumparandu-le un aparat de fotografiat supraapreciat si extrem de scump cu care copiii lor sa faca poze la pomi, la frunzele galbene toamna, sau chiar autoportrete in oglinda din baie.
     In legatura cu dorinta parintilor legata de faptul ca nu isi doresc copilul intr-o corporatie este clara, salariu mic, trai mizer, greseala e facuta la partea cu creierul sters, astia oricum au creierul sters de la etnobotanice cat si de la faptul ca parintii sunt de cele mai multe ori rude.
    In cazul acestor greseli genetice eu unul as aplica legea orasului Sparta, aruncati dupa cea mai inalta colina nefolositoare, in cazul nostru groapa Glina.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...