Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Alt motiv pentru care nu suport bloggerii

    Uneori ma bucur ca sunt eu, de cele mai multe ori ma bucur ca sunt eu si voi v-ati bucura daca ati fi eu, cacat sa fim seriosi toata lumea ar vrea sa fie eu.
    Spuneam de multe ori ca nu suport bloggerii, nu ii suport, ca respira, ca exista, ca nu au o legatura sinaptica care sa coste cat trei cepe degerate. Pe langa bloggeri sunt ratatii aia care lucreaza la corporatii, diferite corporatii, in care nu conteaza sa sti ceva conteaza daca ai buzele destul de umede si destul de calde, sa nu deranjez sezutul sefului cu buzele, intelegeti voi, e ceva de genu temperatura propice si umiditatea necesara pentru ca sezutul sefului sa poata creste relaxat pe respectivele buze, pentru ca majoritatea sefilor sunt niste ciuperci de balegar care se pun pe cel mai cald si cel mai ud cacat, respectiv buzele corporatistului.
    Ce este corporatistul? O intrebare normala, nici ei nu stiu ce sunt, sa nu ma intelegeti gresit nu am o problema cu oamenii care lucreaza la un birou si isi folosesc capul, adica serios care chiar si-l folosesc in scopul pentru care exista, nu sa nu le ploua in gat sau sa fie opritor de usa, dar astia care au cap doar de dragu sa nu le ploua in gat sa nu se innece cu apa de ploaie nu ii suport, nu ii suport pentru ca oricum chiar daca au cap, referindu-ma la obiectul anatomic, oricum stau cu gura deschisa cand ploua si tot risca sa moara innecati cu apa de ploaie.
    Coporatistii sunt natia aia urata de gospodari, care au ajuns intr-un oras mai mare, lucreaza la o firma multinationala care ii plateste cu banane si morcovi si sunt foarte mandrii de statulul lor de ultimele dejectii umane.
    Se intampla ca din lipsa de locuri de munca sa ajungi intr-un astfel de loc, nu e o problema, e ceva temporar, nu te lauzi cu faptul ca lucrezi pe morcovi, dar astia sunt multumiti cu statulul lor de primata ordinara, chiar se lauda cu el. Intre toti idiotii astia monotoni se gaseste unu care isi  foloseste buzele perfect si le muleaza pe curul sefului astfel incat sa devina ghiveciul perfect pentru ciuperca care va creste acolo pana ce va veni un alt ghiveci mai bun sa se implanteze pe el.
    E o relatie de simbioza, corporatistul sterge cacatul cu limba, seful ii da unele avantaje, cum ar fi sa ii permita corporatistului sa ii stearga pantofii, sa ii aduca cafeaua si in cazuri extraordinare sa iasa cu el la bere, sa nu uitam ca si corporatisul si seful corporatist din aceeasi ramura de nevertebrate obscure, uitate de biologie voit si constient.
    Insa cand un corporatist infect cu buze umede si limba plina de cacat, ajunge un blogger analfabet, agramat cu mari probleme in siruirea unui fir narativ, atunci intervine cea mai mare problema. Astia sunt genu de oameni care ma face pe mine fericit sa stiu ca bomba atomica exista la necesitati, cum ar fi o reunire de corporatisti, poti omori lejer 150-200 cu o bomba de 10 ori mai mica decat aia de la Hiroshima.
    Exemplul perfect de gospodar ajuns corporatist, ajuns blogger este NogDar, ce nume de starcraft are asta.
Si ne scrie el in blogul lui atotcuprinzator, despre absolut nimic interesant, un cacat pe bat lins de o vrabie beteaga ar fi stire de prima pagina pe langa ce cacat prost scrie asta acolo.
    Pe langa faptul ca e fad, fara gust si fara nici un rost, blogul asta te face sa te intrebi daca vrei sa mori doar din simplu motiv ca un specimen ca asta exista in aceeasi specie cu tine.
    Cum sunteti facut sa nu citit linkurile pe care vi le dau, va fac asa un scurt rezumat despre postarile lui de repetend in clasa a 3-a.
    Exemplu de titlu " Cat mai sunt muntii si noi... sa fie... pula mea", mie im inspira un usor sentiment de greata, nu de faptul ca vorbeste de pula, sau de faptul ca undeva acolo in titlu ala ne arata aerul de folkist nespalat de care se mandreste, nu astea le-am mai vazut, sunt imun, ce ma scarbeste e faptul ca asta nu stie ce zice, nu are sens, sau poate asta era scopul si eu nu stiu si el este ala care a inventat sarcasmul.
    Acolo scrie asa "Asta e pt oamenii cu care am urcat la 1800, si cei cu care am aprins carbuni......la bricheta..." In primu' rand, cine mortii matii ar fi urcat 1800 de mentrii cu tine si de ce? Raspunsul il gasesc in partea a doua, unde ne spune ca a aprins el cu prietenii lui nemotivati mintal carbunii cu bricheta, data viitoare cand incercat asta, sper sa luati un pic foc si din greseala sa va udati cu benzina. Urmeaza o laba de poezie gen "Trandafirii sunt rosi/Violetele sunt albastre/ bla bla bla" e un fel de poezie cu aer de folk prost de munte, cu o idee de rima de cartier, pai ba sa moara ma'ta cartierul tau in sat la cine e?
   Apoi o serie de filme de pe youtube... niste cacaturi si apoi a inceput iar sa scrie. "De departe" si incepe asa "Ca pan aici si inapoi tare multe vreme trece. Si cine pula mea s-ar fi gandit ca astia mananca asa prost. Ca la o adica imi luam o tigaie dupa bine si traiam bine cu cartofi prajiti o luna juma. Le puneam si sare cata vruia pula mea." Si nici nu ma leg de greseli de scriere, ar fi inuman pentru profa lui de romana, a pardon stai ca dupa cum scrie asta chiar a ramas repetent in clasa a 3-a si s-a lasat de scoala. Si cartofi prajiti sa manance ma'ta aia proasta, care te-a cacat pe pamantul asta, subnutritu' dracu.
    Si ultima "De departe2 - Amenitarea hotelului de 4 stele" da parca tre sa vorbesti cand te duci la un hotel, parca nu accepta astia ori ce fel de boschetar dupa strada. Textu e cam asa "Super tare coaie , lucrez ca l firma multinationala, care scoate anual un profit de cel putin  3-4 sute milioane euro.
Anu asta am fost trimis in frankfurt sa lucrez ca embeded tester la CRYTek." De aici m-am prins eu ca e corporatist, si lauda cu asta.. dar ce fel de corporatist, game teste... halal corporatie.
    Iti doresc sa mori in bezna... altceva nu imi permit, daca ma cac pe tine s-ar putea sa iti placa gustul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...