Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Vocile din capul meu

    Uneori se intampla ca unii oameni sa auda voci in capul lor... nu cred ca este asa mare chestie sunt destui oameni care aud voci de nicaieri, care pretind a fi ingeri si care il indeamna pe respectivul sa isi omoare familia ori cunoscutii ori iubita/nevasta cu toti cei 3-7 copii ai lor, care sunt agenti ai diavolului dupa cum sustin vocile... de cele mai multe ori sunt voci d'alea care urla, tipa si in general cicalesc persoana.
    Eu am mai auzit d'astea... e sa va explic ce e in capul meu... vocile mele nu sustin ca sunt ingeri, sau alte chestii inaripate... unu este muncitor pe santier, il cheama Gicu are un singur ochi pe celalalt l-a pierdut intr-un accident in care sunt implicate o femeie, un pantof cu toc si 17 beri jumate, mai multe detalii nu a vrut sa imi dea... altul este un cantaret de pop rock insipid pe care il cheama Vlad, daca voi ati auzi de el bine.. ca eu nu.. tipu e paraplegic canta la chitara, muzicuta si frunza sau ambalaj de bomboane.... celalalt este Matei un metalist bolnav de epilepsie... care nu suporta zgomotele tari si nici focurile de artificii dar se duce la concerte si mananca bataie pentru ca intra in spasme si lumea crede ca face pogo..
    Dupa cum este clar nici unu dintre ei nu este vreo amenintare pentru societate, da uneori imi spun sa ma duc sa caut o gaina si sa fac un sacrificiu pe o cruce, din cimitir si sincer m-as duce daca Vlad nu ar avea hematofobie, alteori imi spun sa ma duc sa caut copile de 15 ani care ies de la scoala sa le violez, doar ca Gicu mi-a spus din experienta proprie nu e bine sa faci asta... si doar de cateva ori mi-au spus sa ma duc intr-o secta satanista doar ca daca Matei vede barbati in bustul gol incepe sa planga, intre noi fie vorba cred ca a a avut o experienta cu un unchi cu un ochi de sticla cand era mic.
    Vocile mele nici nu sunt atat de influente... intr-o dimineata m-a trezit Gigu si mi-a spus si citez: "Este impreativ necesar, sa iti aloci din timpul acestei zile pentru a cladi un zid pe autostrada soarelui pentru a facilitata cat mai multe accidente", ma rog dupa cum se observa Gigu se crede mai mult decat un muncitor pe santier uneori are aere de poet neo-modernist... ce sa zic ii placea Nichita Stanescu... si eu i-am raspuns si citez:"oligofren infumurat murdar de glet.... du-te la pizda ma'tii tu ori esti idiot ori ochiul care ti-a ramas e orb... sa faca ma'ta cu familia ei de manguste electrocutate zid pe autrostrada, eu nu ma trezesc la ora asta nici sa ma pis" evident Gigu a fost dezamagit si nu a vrut sa imi mai vorbeasca trei saptamani.
    Intr-o noapte in care alcolemia mea era mult peste limita admisa de lege sa iesi pe strada, Vlad a indraznit in prostia lui sa ma deranjeze... spunandu-mi: "Te-as ruga sa incerci sa procuri un cutit si sa te apropi de persoana din fata ta si sa il infigi in ceafa"... la care eu:"pai bagati-as pula in hic... sufletul lu' tactu care s-a slobozit pe perete si in hic.... familia lu' ma'ta aia curva si proasta care a zgandarit sloboz uscat cu unghia dupa perete si si-a bagat-o in pizda hic... tu nu vezi ca nu am coordonare nici sa reusesc sa ma ridic si tu imi spui mie sa il omor pe ala... ma cac pe el si pe autsita de sor'sa care s-a futut cu varul lor primar"... Vlad a fost puternic confuzat de situatie si a incetat sa ma deranjeze o perioada....
    Matei, pai Matei nu prea vorbeste.... a incercat intr-o zi sa imi spuna ceva si a intrat in spasme... moment in care Vlad a inceput sa cante... Vino sa visam sub apa... care evident este o melodie de la idolul lui la fel de paraplegic ca el... Tudor Chirila... si Gigu si-a terminat berea si l-a luat pe Matei la picioare spunandu-i:"na fut-o pe ma'ta de emolau mori in propriul tau sange... si in voma lu' idiotul asta care canta muzica de laba"
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...