Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Prostitutie Profesionala: Egalitatea dintre un corporatist si o femeie de servici

    Un titlu cam pompos, dar o sa vreau sa fac un studiu de caz legat de prostitutia profesionala, sa gasesc factorii care faciliteaza egalitatea dintre un corporatist si o femeie de servici.
    In primul rand nu este politically correct termenul de femeie de servici si cum mie imi pasa de cacaturi imprumutate de la americani si alte prostii o sa ma refer la femeile de servici ca si tehnicieni in igenizare ca si la secretare li se spune assistant manager.
    Ma rog sa trecem la factorii care fac dintr-un corporatist tehnician in igenizare:
    - Ambii scormonesc prin cacat difera insa doar locul si unealta, tehnicianul in igienizare scormoneste cu un mob sau o carpa sa il stearga, corporatistul scormoneste cu limba in curul lipitorii numite sef pentru a ii permite sefului o cacare lina si fara sangerari, ca de la atata stat pe scaun apar fisuri anale.
    -  In timpul alocat serviciului ambii fac doar doua lucruri, o treaba pe care o poate face o maimuta dresata si mananca de cur restul de colegi, in cazul corporatistului timpul alocat langa un cur este dublu dat fiind faptul ca este cu limba in curul sefului in timp ce isi mananca de cur colegii, mori de ciuda Napoleon si astia sunt in stare sa faca doua lucruri in acelasi timp.
    - Atat in randul corporatistulor dar si in randul tehnicienilor in igienizare exista unul sau doi uneori trei niciodata patru, care se cred sefi mai mici, adica aia care au impresia ca sunt superiori doar din simplu motiv ca seful lor le tine minte numele si ii striga dupa nume sau dupa o porecla gen "prostule", "sclavule" sau "bai muie".
    Exista foarte multi numitori comuni intre un corporatist si o femeie de servici, dar prostitutia profesionala nu la asta se refera.. ci la muia luata voluntar in timpul programului in ideea de a ajunge si tu la randul tau un sef, doar ca nu prea merge asa, ala care e sef are mai mereu un sef deasupra lui si face cam acelasi lucru sefului sau, dar nu pentru a ii facilitatea urcarea pe scara ierarhica a curvei sale personale ci o face pentru a urca el pe scara ierarhica, de multe ori ala care suge pula si nimaniu nu i-o suge si lui ajunge sa aiba anumite frustrari sexuale, comportandu-se de cele mai multe ori ca o femeie nebagata in seama, sau ca o curva fututa la posta si platita cu bonuri de masa.
    Asta dragii mei se numeste prostitutie profesionala, cei care va aflati in situatia asta va sfatuiesc sa bateti un cui cu fruntea intr-un perete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...