Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

A expirat Bartolomeu Anania

    Ca sa fiu sincer nici nu stiu exact cine pula mea e asta si ce a facut el interesant asa in viata lui, da am citit eu undeva ca tacaliosu' asta a fost cam pe felie cu securitatea si a arso tovaraseste, mai tovaraseste decat o ardea nea' Nicu pe Nina in vremurile bune.
    Ca cica a facut el puscarie politica, din motivul ca a facut un protest anti-comunist prin 1945, da sa moara ma-ta e anu 2011 cat trebuia sa mai traiasca pula mea, daca el in anu in care s-a terminat razboiul facea proteste. Apoi l-au bagat astia la mitica si cam asta am citit. Ma rog sursa este Libertatea, dejectia aia de ziar pe care in mod normal nu as putea sa o citesc fara sa imi borasc in gura macar putin, dar sincer decat Click care ar putea avea in subsol "Simona Senzual sustine ca s-a intalnit cu IPS Bartolomeu in camera sa privata si s-au harjonit ca iepurii de Paste", prefer Libertatea.
    Ce stiu eu despre asta sunt urmatoarele chestii, ca defapt nu a fost chiar asa de anti-comunist, e un ipocrit ca toti popii, asta e de la sine inteles si ca defapt a facut reeducare printr-o inchisoare undeva in Adjud, daca nu ma insel, nu stiu ce intelegeti voi prin reeducare, dar pe vremea aia nu se facea cu un psiholog si cu medicamente, se facea cu un car de munca si omor stralucit acordat aluia care era anti-comunist, ca aparent asta se cam facea la Adjud.
    Adicalea pula mea, inteleg ca sa poti sa faci chestia asta, ai nevoie de talent oratoric, trebuie sa crezi in ideologia pe care o predici si mai ales sa il faci si p'ala care isi primeste mare reeducare in molari sa fie convins ca e bine sa fi comunist.
    Intrebarea este urmatoarea, defapt ce pula mea a facut el in parnaie din 45' pana in 51'? Si-o fi tras-o la caca, posibil nu m-ar surprinde, sau a fost si el la randul lui reeducat, sau poate si mai bine, ca vad ca o ard conspirationist, el doar sa fi fost prezent la protesc astfel incat sa ofere comunistilor ocazia sa puna mana pe anti-comunisti. Nu poti in gura ma-tii sa te schimbi de la o ideologie la alta intr-o viata d'apoi, pula mea in 6 ani, deci ramane decat ultima varianta, ca el sa nu fi fost atat de anti curent si sa fi lucrat cu securitatea.
   Dupa atatia ani nici ca ar mai conta, ar fi total irelevant, dar macar te duci pe pula cu un strop de demnitate si nu te apuci sa te scuzi inainte sa dai ortu popii, ca te-ar fi persecutat daca nu ai fi facut-o, nu ai fi putut trai si alte cacanarii d'astea, te scuzi cand ai pentru ce si asta nu face nimic altceva decat sa te incrimineze mai rau si sa arate ca esti un gunoi, din toate punctele de vedere, nu o ard moralist probabil si eu as fi facut la fel in locul lui, da taceam in pula mea din gura si ma duceam pe pula la o varsta venerabila de 75 de ani, nu intindeam coarda, pula mea avea 90 de ani, daca il plange vre'unu e si prost si ma curatam cu o oarecare demnitate.
    Mie imi e irelevant, ce se intampla cu asta, dar daca presupunem ca exista dumnezu, sau buddha sau allah sau cum pula mea i-oti zice e de la sine inteles ca exista si Iad sau Purgatoriu sau mai stiu eu ce. Ca sa ajungi la varsta asta tre sa dormi bine pe parcursul vietii, dupa ce a facut reeducare d'asta este imposibil sa poti dormi pana la 90 de ani daca ai constiinta.
    Presimt ca in noaptea asta, Anania se trage de sireturi cu Dracu si o sa cam piarda.
    Mare rahat s-a mai curatat un comunist, care ma freaca ca nu am dreptate sa ii suga pula lu' Anania asta, in sicriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...