Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Ghid de suicid

M-am uitat la TV. Proasta alegere stiu. Ma rog si am vazut acolo la "Stirile de la ora 5" pe PRO TV, evident in pula mea ca doar acolo vezi stiri care in sine ar trebui sa fie tragice, dar care te fac sa iti pisi sufletul din tine de ras. Una la metrou la Unirii, care "a alunecat si a cazut sub metrou", ceea ce nu e atat de ciudat, din imaginatie as putea extrage cateva elemente gen: sange, organe care nu sunt viabile pentru transplant, creieri, utima masa a individei si multe altele, insa respectiva a scapat intreaga cu o singura vanataie. Da-te in pula mea, frate ori noroc ori ghinion. Ma gandesc asa nimeni nu aluneca la metrou decat daca e foarte varza si in metrou ninge, prima varianta plauzibila a doua nu tocmai. Ma simt obligat din cauza faptului ca observ ca prostia merge pe toate planurile sa fac un "Ghid de suicid" indei proprii neinspirate de nici unde. A da si daca intrebati daca vreau sa ma sinucid raspunsul e NU. Tre' sa fi prost, sa vrei asta.
GHID PENTRU SUICID
Pasul 1
Constientizezi de ce vrei sa mori
Motivele evidente sunt: lipsa de bani, de noroc in viata, de o fata umana, suprapoderabilitatea(va sfatuiesc pe toti cei cu aceasta problema sa incercati ghidul va merge, pula mea am nevoie de cineva sa testeze), lipsa femeilor/barbatilor. Deobicei lipsa duce la suicid, in mare parte lipsa de creier si apoi restul de lipsuri.
Pasul 2
Iti alegi modalitatea
Daca vrei sa te incadrezi in peisaj sunt cateva moduri de a muri fara sa atragi atentia. Supradoza dar o sa zica toti ca ai fost un drogat care si-a dozat si ultima picatura din viata. Medicamente cu Vodka, dar s-ar putea sa nu iti ofere decat o indigestie si o durere de cap si o sa iti moara neuronii, a stai ca daca ai ajuns in punctul asta nu ai, ignorati ultima remarca. Sa te spanzuri, merge mereu doar daca ai vreun noroc sa se rupa funia primele 3 dati, ca apoi chiar ca nu te mai omori ca nu esti atat de prost, dar stai ca iarasi uit cu cine vorbes, da ignorati si remarca aceasta.
Si cum a incercat doamna de mai sus, aruncati-va in fata metroului, cacat ar fi fost a treia anu' asta care o face daca nu ma insel.
Pasul 3
Implementezi metoda
Pentru supradoza iti trebuie heroina, ac, seringa, vena si nu iti trebuie minte.(Pentru cei fara bani incercati si fara heroina dar aveti grija sa intre o bula de aer in vena ca faceti stop cardiac)
Se baga heroina in seringa, se introduce acul seringii in vena, se apasa pe dozatorul seringi, and voila, you are a fuckin dead idiot.
Pentru medicamete cu vodka evdent iti trebuie medicamente, dar nu aspirina sau paracetamol, incercat distonocalme, sau daca chiar aveti sange in coaie incercati nizte prozac. Bagi alternativ un pumn de pastile, repet nu aspirina sau paracetamol, si cate 50-100 de vodka dupa preferinta. O sa iti ia ceva vreme dar daca esti idiot s-ar putea sa mori beat.
Pentru aruncatul in fata metroului iti trebuie, picioare ca de cap n-ai nevoie, un metrou (aviz tata leana din cucuietii din deal, mamaie daca vrei sa te omori nu cauta o groapa prin care sa intri in pamant sa zici ca e metrou ca nu trece trenul p'acolo bre, matale nu tre sa te sinucizi, manaca fasole ca sigur o sa crapi). Si pentru ca am observat ca metoda asta are nevoie de proper guide through o sa o explic. Ajungi in statia de metrou, astepti fara sa pari suspicios pe peron, si te uiti de tren. Cand apare sari in fata lui, toata tehnica e sa nu te bagi pe sub el ca scapi, nu stai in picioare si o sa te faca carne tocata.

Un comentariu:

  1. Esti prost facut gramada.Te crezi un interesant si te mai si vezi un Piticigratis.com in miniatura.Esti patetic.Si sa crezi ca sfaturile tale conteaza macar pentru o persoana dovedeste exact asta.Sa spui ca cineva ar trebui sa se sinucida(mai ales din motivele invocate de tine) dovedeste ca esti un cacat cu ochi care se crede important,amuzant si pertinent.Esti cel mai bun exemplu de mascul frustrat si imbecil,si dovada ca prostia unor indivizi este infinita. Si nu,nu te deranja sa raspunzi,ca oricum nu mai intru pe cacatul asta pe care tu il numesti blog.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...