Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Hmm.. Despre Femei... De ce? E interesant.

Ce stim despre femei? Ba mai nimic... Raspunsul oricarui barbat trecut prin mai mult de 5 femei.... E interesant ca nici macar ele nu stiu prea multe despre... well ele.
O prima impresie ar fi ca sunt faine... adica orice mascult intreg la cap se uita dupa femei pe strada si observa si selecteaza ce ii place... Respectiv un fund rotund, mijloc subtire, picioare pana la dumnezeu... Dar sincer.. nu asta ne intereseaza (bine ne intereseaza dar ne place sa mintim ;) ). Important e sa le intelegem ca si creaturi... Cand ma gandesc cum sa cunosc o femeie imi vin in cap scenarii gen Discovery Channel, cum sta Steve Irwin ascuns printre genti Luis Vuitton, papucei Prada si priveste catre tintele lui fara ca acestea sa fie constiente de faptul ca sunt urmarite. Daca stau sa ma gandesc mai bine chiar ar trebui sa angajam pe cineva sa faca asta... Propun prin motiune de urgenta ca toti barbatii din lumea asta sa doneze 1€ pentru aceasta emisiune, in schimb imi e mila de tristul care v-a fi selectat sa faca treaba asta... norocul lui Irwin ca e mort... ca banuiesc ca pe el l-am fi ales.
In fine... dorind cu ardoare sa intelegem femeile sau mai bine spus sa inteleg femeile as dori impresii pareri si idei pentru a putea face asta.


3 comentarii:

  1. fain de tot=)).....cum sa cunoasteti ceva ce numai noi femeile putem intelege(si uneori, trebuie sa recunosc, nici macar noi nu suntem in stare).....trebuie doar sa ne ascultati si sa ne oferiti impresia ca ne si intelegeti....ne gadilati orgoliul;))

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm ...vezi tu..de ce ar trebui sa le intelegi ? nu e mai usor asa cand nu stii de fapt nimic despre ele ? ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...