Despre mine

Fotografia mea
"Luati viata in serios, spanzurati-va gratios de lustra"

Ce e in capul tau nu e afara.

    Ca sa intelegi ce cacat zic eu aici trebuie sa ai o experienta... sa zicem extrasenzoriala. Unde realitatea o spargi la fel de rau pe cat ai mintea distorsionata, cum sa va explic este o chestie direct proportionala, cu cat realitatea este mai sparta cu atat mintea este distorsionata.
     In acelasi timp intre cele doua premise, este o relatie de complementaritate, asadar cu cat realitatea este mai sparta cu atat mintea distorsionata aceasta relatie o completeaza pe urmatoare cu cat ai mintea mai distorsionata cu atat realitatea este mai sparta.
    Eu nu sunt de acord cu etnobotanicele pentru cei care stiu ce zic au inteles ce am zis si mai sus, curatenia este un punct foarte clar in ideologia mea astfel incat orice bag in corpul meu imi place sa fie cat mai curat. Nu am nimic cu nimeni care fac asta, e ok nu judec, macar acum sa nu o fac, insa consider ca trebuie sa iti stii limitele tale si consider ca trebuie sa ai destula minte sa rationezi cum trebuie. Treaba e asta, mucosii de 12 ani care baga in ei etnobotanice, merita sa moara, adica serios cu spume la gura, apa la plamani, convulsii puternice, stop cardio-respirator tot tacamul.
    Dace se inhaita cu cine nu trebuie, ala care le deschide drumul nu ar trebui sa fie considerat responsabil de soarta nevertebratei cu miros de ton respectiv minorul care baga in el cacaturi doar de dragul sa fie luat in considerare, o face pentru ca nu este luat in serios nici in cadrul familiei si cauta sa se antureze, deobicei gasesc intelegerea la un droghist, care accepta orice din motivul ca intelege mai bine decat insasi minorul fara minte starea sa de spirit.
    De vina pentru toate astea rezulta ca este familia inaptului de copil nenorocit care fumeaza entobotanice, ca nu il considera nimic, drogurile omoara si oamenii te imping la droguri.
    Nu fac o analiza psihologica, psihologia e o laba, o "stiinta exacta" relativa.
    Legat de asta, toti avem un prieten care are un prieten care are un prieten care are deobicei treaba, eu sunt prietenul, prietenului, prietenului care este prieten cu ala care are deobicei treaba, astfel incat am experienta up close and personal cu situatia mentionata mai sus.
   Prietenul meu Spartacus Verde este ala care are treaba deobicei, treaba de toate felurile si toti muncosii se antureaza pentru ca el da la toti fara probleme.
    Stimabile cititor cult care citesti ce zic aici, daca nu intelegi este strict legat de tine, chiar daca nu intelegi o sa ma judeci o sa judeci tot ce vezi pentru ca nu poti percepe nimic fara lentila ta de moralist, trebuie sa treaca prin ideea ta de "om normal" care serveste societatea, fara ca aceasta sa ii dea ceva in schimb. Nu ne incadram, nu iti place, mori in bezna.
   Citi aici ce zice Spartacus.

UNATC scoala de ratati plini de impresii

    De la ce vin literele ACNTU (in ordine alfabetica)? Ce este UNATC?  De ce nu ii suport eu pe aia de la UNATC?
    M-am hotarat sa produc un document atestat stiintic, care atesta, atestarea lui in fata oricarui dobitoc care are nevoie de atestare a faptului ca daca termini UNATC'u nu atesta cu nimic faptul ca esti artist.
    Dar mai intai ce reprezinta UNATC. Toata lumea aude pe strada la un moment dat, literele UNATC, deobicei rostite de un ghertoi cu esarfa roz de poponar la gat si cu palarie de pedofil american, sau din gura unei proaste pseudointelectuale care are impresia ca Big Bang'u i-a iesit din pizda si toata lumea se invarte in jurul mijei ei inburuienate si cu miros acut de ton.
    Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica locul unde orice popandau cu 12 clase terminate si debit verbal egal tot cu 12 propozitii pe ora se poate inscrie sa devina actor sau trenderist cu esarfa care canta cacat de pop rock prost insipid si fara mesaj... da exact Tudor Chirila a terminat UNATC'u, deci nu au standarde foarte ridicate aceasta "singura universitate cu cele două specializări: teatru şi film, cu personalitate juridică, care îşi desfăşoară activitatea în baza Legii Învăţământului din România" Da chiar este copy/paste dupa site, astia in pula mea nici nu stiu sa scrie ca lumea o fraza normala cu sens si logica.
    Acest cacat asezat pe o fundatie de labari notorii cu aere de interesanti si cu impresii de actori de Hollywood, reprezinta ce urasc eu in lume la ora actuala si cum un cacat il completeaza pe celalalt o scursura a acestei prestigioase institutii de ghertoi poponari si pizde alternative este Tudor Chirila, stiu ca am mai spus asta dar o fac sa intaresc o idee.
    Banuiesc ca am dat o definitie clara a acestei facultati, sa trecem la urmatoarea intrebare. De ce nu ii suport pe aia de la UNATC?
    Ca sa intelegi mai intai cine face parte din marea masa de maimute nespalate din cadrul UNATC, trebuie sa intelegi pe ce fundal socio-cultura au trait micutele moluste nevertebrate care se perinda neinteresanti prin cladirea acestei institutii de invataman.
    Tuturor ghertoilor ai caror parintii provin din clasa de mijloc si nu au habar despre ce inseamna cinematografia in mare nu au ce cauta datorita faptului ca taxa este foarte mare, noroc ca pretentiile sunt mici ca nu au iesit cine stie ce minti stralucite in perioada 2000 - prezent din acest cacat de scoala. Pentru pizde egocentriste nu se pune, o muie sanatoasa pe magheru in fiecare seara le asigura o transa din taxa.
    In mare comunitatea de unatcisti e compusa din ghertoi care au fost la Monnet, popandai plini de bani care erau batuti si agatati prin gardurile liceului, cu fete acneice si fara vre'un viitor stralucit in fata, fiind convinsi ca daca au vazut filmul The Notebook si au in cap idei care seamana cu asta pot deveni regizori. Deobicei parintii sunt oameni de afaceri, membri in vre'un consiliu director pe la vre una din corporatiile romanesti, care nu doresc ca jumatatea lor de avort de copil sa ajunga un corporatist cu creierul sters ii inscriu in facultatea asta, nutrindu-le in acelasi timp latura artistica, cumparandu-le un aparat de fotografiat supraapreciat si extrem de scump cu care copiii lor sa faca poze la pomi, la frunzele galbene toamna, sau chiar autoportrete in oglinda din baie.
     In legatura cu dorinta parintilor legata de faptul ca nu isi doresc copilul intr-o corporatie este clara, salariu mic, trai mizer, greseala e facuta la partea cu creierul sters, astia oricum au creierul sters de la etnobotanice cat si de la faptul ca parintii sunt de cele mai multe ori rude.
    In cazul acestor greseli genetice eu unul as aplica legea orasului Sparta, aruncati dupa cea mai inalta colina nefolositoare, in cazul nostru groapa Glina.
    

Florin Salam pe BBC Radio 1

    Cum universul ne joaca feste si nimic din tara asta nu poate fi luat in serios s-a ajuns in punctul in care mirobolantul, intransigentul si atotsmecheritorul Florin Salam a ajuns pe BBC Radio 1.
    Am gasit postarea asta la unu Piticu' si ne arata si el cat de aproape suntem de un colaps in muzica pe plan mondial. Postarea este asta, cititi-o, nu o cititi imi este irelevant.
    Va pun aici chestiuta de pe youtube, ascultati cu atentie dialogul.

Alt motiv pentru care nu suport bloggerii

    Uneori ma bucur ca sunt eu, de cele mai multe ori ma bucur ca sunt eu si voi v-ati bucura daca ati fi eu, cacat sa fim seriosi toata lumea ar vrea sa fie eu.
    Spuneam de multe ori ca nu suport bloggerii, nu ii suport, ca respira, ca exista, ca nu au o legatura sinaptica care sa coste cat trei cepe degerate. Pe langa bloggeri sunt ratatii aia care lucreaza la corporatii, diferite corporatii, in care nu conteaza sa sti ceva conteaza daca ai buzele destul de umede si destul de calde, sa nu deranjez sezutul sefului cu buzele, intelegeti voi, e ceva de genu temperatura propice si umiditatea necesara pentru ca sezutul sefului sa poata creste relaxat pe respectivele buze, pentru ca majoritatea sefilor sunt niste ciuperci de balegar care se pun pe cel mai cald si cel mai ud cacat, respectiv buzele corporatistului.
    Ce este corporatistul? O intrebare normala, nici ei nu stiu ce sunt, sa nu ma intelegeti gresit nu am o problema cu oamenii care lucreaza la un birou si isi folosesc capul, adica serios care chiar si-l folosesc in scopul pentru care exista, nu sa nu le ploua in gat sau sa fie opritor de usa, dar astia care au cap doar de dragu sa nu le ploua in gat sa nu se innece cu apa de ploaie nu ii suport, nu ii suport pentru ca oricum chiar daca au cap, referindu-ma la obiectul anatomic, oricum stau cu gura deschisa cand ploua si tot risca sa moara innecati cu apa de ploaie.
    Coporatistii sunt natia aia urata de gospodari, care au ajuns intr-un oras mai mare, lucreaza la o firma multinationala care ii plateste cu banane si morcovi si sunt foarte mandrii de statulul lor de ultimele dejectii umane.
    Se intampla ca din lipsa de locuri de munca sa ajungi intr-un astfel de loc, nu e o problema, e ceva temporar, nu te lauzi cu faptul ca lucrezi pe morcovi, dar astia sunt multumiti cu statulul lor de primata ordinara, chiar se lauda cu el. Intre toti idiotii astia monotoni se gaseste unu care isi  foloseste buzele perfect si le muleaza pe curul sefului astfel incat sa devina ghiveciul perfect pentru ciuperca care va creste acolo pana ce va veni un alt ghiveci mai bun sa se implanteze pe el.
    E o relatie de simbioza, corporatistul sterge cacatul cu limba, seful ii da unele avantaje, cum ar fi sa ii permita corporatistului sa ii stearga pantofii, sa ii aduca cafeaua si in cazuri extraordinare sa iasa cu el la bere, sa nu uitam ca si corporatisul si seful corporatist din aceeasi ramura de nevertebrate obscure, uitate de biologie voit si constient.
    Insa cand un corporatist infect cu buze umede si limba plina de cacat, ajunge un blogger analfabet, agramat cu mari probleme in siruirea unui fir narativ, atunci intervine cea mai mare problema. Astia sunt genu de oameni care ma face pe mine fericit sa stiu ca bomba atomica exista la necesitati, cum ar fi o reunire de corporatisti, poti omori lejer 150-200 cu o bomba de 10 ori mai mica decat aia de la Hiroshima.
    Exemplul perfect de gospodar ajuns corporatist, ajuns blogger este NogDar, ce nume de starcraft are asta.
Si ne scrie el in blogul lui atotcuprinzator, despre absolut nimic interesant, un cacat pe bat lins de o vrabie beteaga ar fi stire de prima pagina pe langa ce cacat prost scrie asta acolo.
    Pe langa faptul ca e fad, fara gust si fara nici un rost, blogul asta te face sa te intrebi daca vrei sa mori doar din simplu motiv ca un specimen ca asta exista in aceeasi specie cu tine.
    Cum sunteti facut sa nu citit linkurile pe care vi le dau, va fac asa un scurt rezumat despre postarile lui de repetend in clasa a 3-a.
    Exemplu de titlu " Cat mai sunt muntii si noi... sa fie... pula mea", mie im inspira un usor sentiment de greata, nu de faptul ca vorbeste de pula, sau de faptul ca undeva acolo in titlu ala ne arata aerul de folkist nespalat de care se mandreste, nu astea le-am mai vazut, sunt imun, ce ma scarbeste e faptul ca asta nu stie ce zice, nu are sens, sau poate asta era scopul si eu nu stiu si el este ala care a inventat sarcasmul.
    Acolo scrie asa "Asta e pt oamenii cu care am urcat la 1800, si cei cu care am aprins carbuni......la bricheta..." In primu' rand, cine mortii matii ar fi urcat 1800 de mentrii cu tine si de ce? Raspunsul il gasesc in partea a doua, unde ne spune ca a aprins el cu prietenii lui nemotivati mintal carbunii cu bricheta, data viitoare cand incercat asta, sper sa luati un pic foc si din greseala sa va udati cu benzina. Urmeaza o laba de poezie gen "Trandafirii sunt rosi/Violetele sunt albastre/ bla bla bla" e un fel de poezie cu aer de folk prost de munte, cu o idee de rima de cartier, pai ba sa moara ma'ta cartierul tau in sat la cine e?
   Apoi o serie de filme de pe youtube... niste cacaturi si apoi a inceput iar sa scrie. "De departe" si incepe asa "Ca pan aici si inapoi tare multe vreme trece. Si cine pula mea s-ar fi gandit ca astia mananca asa prost. Ca la o adica imi luam o tigaie dupa bine si traiam bine cu cartofi prajiti o luna juma. Le puneam si sare cata vruia pula mea." Si nici nu ma leg de greseli de scriere, ar fi inuman pentru profa lui de romana, a pardon stai ca dupa cum scrie asta chiar a ramas repetent in clasa a 3-a si s-a lasat de scoala. Si cartofi prajiti sa manance ma'ta aia proasta, care te-a cacat pe pamantul asta, subnutritu' dracu.
    Si ultima "De departe2 - Amenitarea hotelului de 4 stele" da parca tre sa vorbesti cand te duci la un hotel, parca nu accepta astia ori ce fel de boschetar dupa strada. Textu e cam asa "Super tare coaie , lucrez ca l firma multinationala, care scoate anual un profit de cel putin  3-4 sute milioane euro.
Anu asta am fost trimis in frankfurt sa lucrez ca embeded tester la CRYTek." De aici m-am prins eu ca e corporatist, si lauda cu asta.. dar ce fel de corporatist, game teste... halal corporatie.
    Iti doresc sa mori in bezna... altceva nu imi permit, daca ma cac pe tine s-ar putea sa iti placa gustul.

Dupa revelion

    Ati mancat toti carnati? Ati baut de v-ati cacat pe voi? Bun ma bucur, dar daca nu v-ati pus poze cu voi pe faisbuc sa vada toti dusmani ce smecheriti este'ti voi si ce party talentat a fost de revelion sunteti luzari.
    Nu am vrut sa para un text pentru cocalari, nu tre sa va simtit, e destul ca stiu eu si restu de oameni ca sunteti cocalari, restu' de oameni nu conteaza. Parerea mea conteaza, ca doar d'asta se numeste acilisa (pula mea asta nu stiu cum se scrie) Pareri Impresii... bla bla bla.
    Urmeaza sa ma intrebati ce am facut de revelion, nu va spun ba, nu ca as avea ceva cu voi, este evident ca am, dar acum nu, o fac din consideratie, deoarece consider ca sunteti dezamagiti daca va spun ce am facut eu si voi in toata viata voastra nu o sa fiti in stare sa faceti asta, va cam omor visele asa.
    Nu va suport, as vrea sa va adun ramasitele contorsionate dupa autostrada soarelui, dar nu vreau sa muriti cate putin pe interior, ca eu pot sa ma distrez si voi, nu mai stiti nimic din ce s-a intamplat dupa ora 9 jumate, dar chiar asta imi ridica o intrebare, la ce ora a inceput la voi petrecerea de revelion, la ora 9?
    Inchei aici, nu prea mai am chef sa scriu in seara asta.... aaaa sa nu uiti pentru cei cu colici biliare, n-a murit nimeni de la mancat prea mult, da puteti incerca asta la anu'.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...